Tarta cu spanac

Ingrediente:1pachet de foitaj,250g spanac,1ceapa,2catei de usturoi,100g bacon afumat,2linguri ulei de masline,3oua,150g crema de branza,sare,piper,nucsoara,100ml lapte,1lingura pesmet,100g cascaval
Forma de tarta o tapetam cu foitaj,o intepam cu furculita si o lasam deoparte;ceapa si usturoiul taiate marunt le calim in ulei incins,adaugam baconul taiat marunt apoi spanacul curatat,spalat,oparit si taiat(se poate folosi si congelat);dupa ce a scazut si compozitia s-a racit,adaugam ouale batute cu branza,condimente,pesmet,amestecam bine si rasturnam in forma;nivelam suprafata,punem cascavalul ras si la cuptor lasam 40min la foc mic.
Dupa ce s-a racit o scoatem din forma si o putem servi.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme