Dulceata de visine

Ingrediente:2kg de visine,1500g zahar,1baton de vanilie,1lamaie
Visinele spalate,curatate de samburi,le punem in vas impreuna cu zahar,batonul de vanilie taiat in doua pe lung si lasam cateva ore;punem apoi vasul pe foc si fierbem dulceata la foc mare,amestecand su spumuind 30-40min.Punem intr-un castronel 1lingura de dulceata,punem castronelul la frigider sa vedem daca se leaga;daca nu,mai fierbem dar nu mult iar daca da,scoatem vanilia,stoarcem 1/2lamaie si punem dulceata fierbinte in borcane curate,intoarcem borcanele cu gura in jos pentru 10min,apoi le depozitam la camara;
O dulceata aromata,abia astept sa fac papanasi!!

4 comentarii:

  1. Draga Lulu,ca de obicei arata impecabil e e foarte gustoasa:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si asta-mi place la fel de mult,si arata asa de bine!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Toate dulceturile cu fructe aromate sunt bune,dar nu stiu de ce,dulceata de visine pentru mine e pe locul1!!!
    Pup fetelor si va mai astept!!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate