Paste cu usturoi si ciuperci

Ingrediente:1pachet paste scurte,300g ciuperci,1capatana de usturoi,200g cascaval,1ceapa,300g carne tocata,1ou,2felii de paine,verdeata,condimente(amestec italian),sare,piper,ulei pentru prajit
Facem chiftele din carnea tocata amestecata cu ou,painea inmuiata in lapte sau apa si stoarsa,ceapa data pe razatoare,sare,piper,verdeata tocata marunt si se prajesc in ulei apoi se scot pe hartie  de bucatarie;in uleiul ramas se caleste a doua ceapa taiata marunt,ciupercile,usturoiul pisat,apoi amestecam cu pastele fierte si scurse,condimentam si rasturnam intr-un vas uns termorezistent cu unt;deasupra punem chiftelele,intre ele cascaval taiat bastonase si dam la cuptor 20min.
Servim cald cu sos picant de rosii.
Faceti tot posibilul ca branza pe care o folositi sa se topeasca la cuptor;eu nu am avut cascaval,am folosit branza topita si dupa cum se observa nu s-a topit!!!!
Asa ceva se serveste in Italia

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme