Gem de caise2

Anul asta am facut multe pentru camara pentru ca nu am dat bani pe fructe.
Am facut gemurile si cu Gelfix si cu zahar gelifiant,si reteta traditionala iar rezultatul il voi vedea la iarna si va voi spune daca voi plange singura prin camara!!!
Ingrediente:2kg de caise dupa curatare,2kg de zahar gelifiant(nu am pus nici o aroma pentru ca am avut caise foarte parfumate)
Caisele spalate,curatate de samburi,le punem intr-un vas,le pasam cu blenderul vertical,amestecam cu zaharul,punem pe foc, adunam spuma care se formeaza iar din momentul in care incepe sa clocoteasca,reducem focul si mai lasam 10min-15min.punem gemul fierbinte in borcane,tinem borcanele cu gura in jos pana se racesc putin apoi le depozitam la camara.

3 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate