Papricas de peste

Am facut papricas de pui,de vita de cartofi,de ce nu si papricas de peste??
Mmmmm,nu va imaginati ce gust are!!!
Ingrediente:1peste alb,eu am avut pastrav,1ceapa,1lingura boia,2ardei grasi,3-4rosii,200g smantana,sare,piper,1lingura maghiran uscat,3linguri ulei,1lamaie,1frunza de dafin
Galuste:2oua,1lingura ulei de masline,1lingurita maghiran,faina
Pestele curatat,spalat,portionat,pudrat cu sare,il lasam deoparte;calim ceapa taiata marunt,adaugam boia,apoi 2cani cu apa;cand incepe sa fiarba,adaugam ardeiii si rosiile rondele,sare,piper,dafin si maghiran;lasam sa fiarba iar dupa ce a scazut,adaugam smantana,potrivim de gust,adaugam si pestele iar la cuptor lasam 30min.
in acest timp facem galustele;intr-un bol amestecam ouale cu un praf de sare,ulei,maghiran,faina pana rezulta un aluat moale;luam cu lingurita si punem in vasul cu apa si sare care clocoteste pe foc;dupa ce s-au ridicat la suprafata,strecuram galustele
Servim pestele pe farfurie cu galuste si felii de lamaie.Acum sa va dau un sfat:nu ocoliti maghiranul si nici sa nu-l inlocuiti cu alta ceva,pentru ca tot gustul deosebit,vine de la maghiran;aveti incredere!!!

4 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme