Am incercat si eu varianta cu zahar gelifiant si va spun ca e la fel ca si cand folosesti gelfix
Ingrediente:1kg de visine,1kg de zahar gelifiant,vanilie
Fructele spalate,curatate de samburi,le punem in vas,le pasam cu blenderul vertical dar nu de tot,adaugam zaharul,amestecam bine,punem vasul pe foc si lasam nu mai mult de 10min,timp in care adunam spuma formata;dupa ce am oprit focul amestecam cu vanilia si punem in borcane,le tinem cu gura in jos 10min apoi le depozitam la camara.
- AperitivAperitiv si mic dejun
- Felul 1Supe - Ciorbe - Borsuri
- Felul 2Preparate diverse
- Preparate din carne de curcan
- Preparate din fructe de mare
- Preparate din carne de miel
- Preparate din carne de oaie
- Preparate din peste
- Preparate din carne de porc
- Preparate din carne de pui
- Preparate din carne de rata
- Preparate din carne de vita
- Preparate din carne de vitel
- Preparate la gratar
- Specialitati traditionale
- Specialitati cu vanat
- DesertDulciuri fel de fel
- Aluaturi si PasteAluaturi diverse
- Alte preparateAlte preparate
Sa imi pui si mie pe o feliuta de paine ca e tare bun . Seara frumoasa!
RăspundețiȘtergereFoarte bine arata,felicitari!
RăspundețiȘtergere