Paste gratinate

Ingrediente:1punga paste scurte,150g bacon,60g unt,1lingura faina,500ml lapte,250g cascaval,1ceapa mica,1lingurita sos worceshire,1varf de lingurita pudra de mustar,sare,piper,2-3linguri pesmet,ulei
Intr-o tigaie cu 1lingura ulei,calim ceapa si baconul taiate marunt;in alt vas facem un sos bechamel din unt,faina si lapte,amestecand cu telul sa nu se formeze cocoloase;adaugam sosul,pudra de mustar,sare,piper si cascavalul ras;amestecam bine sa se topeasca cascavalul apoi oprim focul;
In tava unsa cu putin ulei si tapetata cu pesmet,punem jumatate din pastele fierte in prealabil si scurse,deasupra jumatate din sos,apoi jumatate din bacon,urmeaza restul de paste,restul de sos,restul de bacon si restul de pesmet;dam tava la cuptor 30-40min si se serveste imediat dar si rece este buna.

3 comentarii:

  1. Primul venit, primul servit !!!
    Asa ca....pune te rog o portie si pentru mine....
    Eu vin cu o socata rece din frigider, bine ???
    Te imbratisez si te tzuc cu drag !

    RăspundețiȘtergere
  2. Mmm,socata ai spus???imi place tare socata!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce sa spun ma lasi cu gura plina de apa ca de obicei,bravo Lulu:)

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme