Rata cu sos de vin

Am facut cu ceva timp in urma Rata cu sos de portocale,mi-a iesit cum nici nu ma asteptam iar acum am incercat cu sos de vin;rezultatul,la fel!!
Ingrediente:1piept de rata,500g ciuperci,1ceapa,100g unt,200ml vin alb,1lingura Delikat de gaina,200ml smantana,boabe de piper rosu,sare
In 50g unt calim ceapa tocata marunt,adaugam ciupercile feliate,dupa ce-si lasa apa adaugam vinul,delikatul,dupa cateva minute smantana,sare,piper si lasam sa se ingroase.
Facem cateva taieturi la piept pe piele si punem la prajit in tigaie in restul de unt, cate 4-5min pe fiecare parte
Taiem pieptul felii pe platou iar pe langa ele sosul de ciuperci presarat cu piper rosu.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme