Paste cu sos de ciuperci
Ingrediente:1cutie paste vegetale,1ceapa,500g ciuperci,1pahar vin alb,50g unt,200ml smantana,sare,piper(in zilele de post,se poate folosi smantana vegetala)
Calim ceapa in unt,adaugam ciupercile curatate daca e nevoie si feliate,dupa ce a scazut apa din ele,adaugam vinul iar dupa 10min,smantana,sare si piper;lasam pe foc pana se ingroasa sosul si servim pe farfurie pastele iar deasupra sosul de ciuperci ornat cu busuioc.
Calim ceapa in unt,adaugam ciupercile curatate daca e nevoie si feliate,dupa ce a scazut apa din ele,adaugam vinul iar dupa 10min,smantana,sare si piper;lasam pe foc pana se ingroasa sosul si servim pe farfurie pastele iar deasupra sosul de ciuperci ornat cu busuioc.
0 comentarii:
Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!