Tocanita de pastai

Ingrediente:500g pastai proaspete sau 1punga congelata(eu am folosit congelata sa-mi mai eliberez congelatorul),1leg.ceapa verde,1leg,usturoi verde,4-5cartofi,1lingura bulion de ardei,verdeata(marar,patrunjel),1ceasca suc de rosii,4linguri ulei
Punem intr-un vas la calit ceapa si usturoiul taiate marunt,adaugam bulionul de ardei,cartofii curatati si taiati in cubulete,2cani cu apa si lasam sa fiarba incet;cad aproape sunt fierti cartofii,adaugam pastaile curatate,spalate si taiate daca sunt prea lungi;adaugam si sucul de rosii,1lingurita cu sare,punem capacul si lasam sa fiarba inabusit 10-15min;adaugam verdeata taiata marunt si oprim focul.
Servim calda,rece dar poate fi folosita si garnitura la un gratar.


4 comentarii:

  1. Cred ca zilele urmatoare fac si eu mi- ai facut pofta:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc de vizita Oana si te mai astept!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mancarea de pastai este printre preferatele mele. Asa in combinatie cu cartofi nu am mancat dar sigur e ceva bun bun!

    RăspundețiȘtergere
  4. Rocsy,eu pun cartofi si la pastai si la mazare;prin fierbere se formeaza un sos foarte bun!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme