Tocanita de pastai
Ingrediente:500g pastai proaspete sau 1punga congelata(eu am folosit congelata sa-mi mai eliberez congelatorul),1leg.ceapa verde,1leg,usturoi verde,4-5cartofi,1lingura bulion de ardei,verdeata(marar,patrunjel),1ceasca suc de rosii,4linguri ulei
Punem intr-un vas la calit ceapa si usturoiul taiate marunt,adaugam bulionul de ardei,cartofii curatati si taiati in cubulete,2cani cu apa si lasam sa fiarba incet;cad aproape sunt fierti cartofii,adaugam pastaile curatate,spalate si taiate daca sunt prea lungi;adaugam si sucul de rosii,1lingurita cu sare,punem capacul si lasam sa fiarba inabusit 10-15min;adaugam verdeata taiata marunt si oprim focul.
Servim calda,rece dar poate fi folosita si garnitura la un gratar.
Punem intr-un vas la calit ceapa si usturoiul taiate marunt,adaugam bulionul de ardei,cartofii curatati si taiati in cubulete,2cani cu apa si lasam sa fiarba incet;cad aproape sunt fierti cartofii,adaugam pastaile curatate,spalate si taiate daca sunt prea lungi;adaugam si sucul de rosii,1lingurita cu sare,punem capacul si lasam sa fiarba inabusit 10-15min;adaugam verdeata taiata marunt si oprim focul.
Servim calda,rece dar poate fi folosita si garnitura la un gratar.
Cred ca zilele urmatoare fac si eu mi- ai facut pofta:)
RăspundețiȘtergereMultumesc de vizita Oana si te mai astept!!
RăspundețiȘtergereMancarea de pastai este printre preferatele mele. Asa in combinatie cu cartofi nu am mancat dar sigur e ceva bun bun!
RăspundețiȘtergereRocsy,eu pun cartofi si la pastai si la mazare;prin fierbere se formeaza un sos foarte bun!
RăspundețiȘtergere