Peste cu cartofi si sos picant

Aceasta reteta nu se face cu pestele prajit dar mie nu-mi place gustul de peste crud
Ingrediente:4fileuri de peste alb,3cartofi,1ceasca sos picant de rosii,3catei de usturoi,sare,piper,2crengute de salvie,3linguri faina,ulei pentru prajit
Pestele spalat,uscat,pudrat cu sare,il trecem prin faina,il punem la prajit si-l scoatem pe prosoape de hartie;in vasul de yena,punem 2linguri de ulei de la prajit,cartofii fierti taiati cubulete,sare,piper,usturoi taiat marunt,salvia,deasupra pestele,peste peste sosul picant si lasam la cuptor 15-20min si servim imediat.
SOSUL PICANT:2kg de rosii oparite,curatate de coaja si seminte,le dam la blender,il punem intr-un vas pe foc cu 1lingura de boia iute,sare,putin zahar si putin cimbru;lasam pana ce scade apoi il punem in sosiera.

Un comentariu:

  1. ei bine astazi la pranz si noi tot peste am servit dar sa stii ca nu refuz nici de la tine o portie.
    Pup si seara buna!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme