Peste cu cartofi si sos picant

Aceasta reteta nu se face cu pestele prajit dar mie nu-mi place gustul de peste crud
Ingrediente:4fileuri de peste alb,3cartofi,1ceasca sos picant de rosii,3catei de usturoi,sare,piper,2crengute de salvie,3linguri faina,ulei pentru prajit
Pestele spalat,uscat,pudrat cu sare,il trecem prin faina,il punem la prajit si-l scoatem pe prosoape de hartie;in vasul de yena,punem 2linguri de ulei de la prajit,cartofii fierti taiati cubulete,sare,piper,usturoi taiat marunt,salvia,deasupra pestele,peste peste sosul picant si lasam la cuptor 15-20min si servim imediat.
SOSUL PICANT:2kg de rosii oparite,curatate de coaja si seminte,le dam la blender,il punem intr-un vas pe foc cu 1lingura de boia iute,sare,putin zahar si putin cimbru;lasam pana ce scade apoi il punem in sosiera.

Un comentariu:

  1. ei bine astazi la pranz si noi tot peste am servit dar sa stii ca nu refuz nici de la tine o portie.
    Pup si seara buna!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate