Tarta cu struguri

Ingrediente:aluat de foitaj,1plic crema pentru tarte cu fructe,500g boabe de struguri aromati,1cana cu zahar,2pliculete cu gelatina,esenta de vanilie
Tapetam forma de tarta cu aluat,intepam cu furculita si dam la cuptor 10min;eu am avut resturi de foitaj asa se explica aspectul dupa ce s-a copt;pregatim crema dupa instructiunile de pe plic,din zahar si 1cana cu apa facem un siropgros,fierbem aici boabele de strugure spalate,doar 3-4min,le scoatem,in sirop dupa ce s-a racit putin amestecam esenta de rom si gelatina hidratata in apa rece.
In forma punem crema,nivelam suprafata,deasupra dispunem boabele de struguri,apoi turnam siropul cu gelatina;lasam la frigider cateva ore dupa care putem servi.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme