Gratin de paine cu pere

Am mai facut asemenea retete dar asta este diferita;daca mancati compotul din orice fel de fructe cu paine,cam asa este gustul
Ingrediente:1franzela mai veche,5pere potrivit de mari,5oua,750ml lapte,2linguri cu zahar,50g unt,1lingurita scortisoara,1lingura zahar brun pentru decor
Perele curatate de casuta de seminte,le taiem nu prea subtiri si le lasam pe o farfurie;ouale batute bine cu zahar,scortisoara,si laptele cate putin
Ungem cu unt un vas termorezistent si asezam feliile de paine taiate subtire,inmuiate in lapte cu oua,alternand cu felii de pere;umplem golurile ramase cu bucati de pere,rasturnam laptele ramas si lasam la cuptor 30min;cand e aproape gata,scoatem vasul pudram cu zahar brun si mai lasam cateva minute sa se caramelizeze;dupa ce s-a racit se poate servi.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme