Minitarte cu pere

Ingrediente:aluat de foitaj,4pere potrivite si mai tari,200g migdale macinate,100g fulgi de migdale,300ml smantana,4oua,100g zahar+2linguri
Perele spalate,curatate de coaja si seminte,taiate sferturi,le punem intr-un vas pe foc cu 2linguri zahar si apa cat sa le cuprinda;dupa ce s-au inmuiat bine,le scoatem si dupa ce s-au racit le taiem in jumatati,le punem in formele mici de tarta tapetate cu aluat,deasupra turnam crema si presaram fulgi de migdale;lasam la cuptor 20-25min si le servim dupa ce s-au racit.
Pentru crema amestecam intr-un castron ouale cu zahar pana se formeaza o crema pufoasa,adaugam smantana si pudra de migdale.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme