Snitele de soia

Nu stiu de ce  o mare parte din doamne,nu mai vorbesc de domni care nici nu vor sa auda de asa ceva,ocolesc aceste produse din soia???este adevarat ca nici eu nu ma prea dau in vant dar cu sinceritate va spun ca snitelele chiar imi plac foarte mult,mai ales calde,merita sa incercati reteta mea.
AVEM NEVOIE DE200g snitele de soia,1lingura vegeta,sare,piper,1lingura cimbru uscat,1capatana de usturoi,3oua,1ceasca faina sau pesmet,ulei pentru prajit"


CUM SE PROCEDEAZA:Intr-un vas punem la fiert in apa snitelele cu vegeta,1lingurita sare,1lingurita boabe de piper,cimbru si usturoiul pisat;in momentul cand snitelele nu mai stau la suprafata,le strecuram,dupa ce s-au racit le stoarcem in palme de apa si le lasam deoparte.
Intr-un castronel facem o compozitie de clatite cu ouale batute cu putina sare si faina,trecem snitelele prin aceasta compozitie dupa care le prajim in baie de ulei;le scoatem pe prosoape de hartie apoi le servim simple sau cu piure de cartofi,orez sau alte garnituri.Pentru zilele de post,facem un aluat din apa,faina si restul ingredientelor,adica eliminam doar ouale.

Pofta buna!

2 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme