Supa crema de legume cu ghimbir

Am intalnit multe astfel de retete unde ca ingredient de ingrosare,se foloseau multi cartofi,chiar si faina sau amidon;ei bine eu nu folosesc decat lapte de cocos si-l recomand tuturor, pentru ca rezultatul final va fi incredibil de bun
Ingrediente:20mm radacina de ghimbir,2morcovi,2cepe,1dovlecel,2rosii,1telina mica,1cutie lapte de cocos,50g unt,condimente pentru supa(Pudra de Colombo de la magazinele de specialitate cu condimente),1/2lingurita nucsoara,sare,1ardei gras rosu
Toate legumele curatate,spalate,taiate,le punem la fiert intr-un vas cu apa si sare;dupa ce au fiert foarte bine,le scurgem fara sa aruncam apa,le pasam bine cu blenderul vertical,adaugam untul,laptele,condimentam dupa gust iar daca vrem ca supa sa fie mai subtire,adaugam putina apa de la fiert(eu niciodata nu adaug pentru ca-mi place asa cum este)
Servim supa cu putin ornament cu nucsoara si crutoane.
Pentru zilele cu post,untul se inlocuieste cu ulei de masline.

Un comentariu:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate