Chec cu dovleac

Ingrediente:180g faina,1lingurita praf de copt,1lingura scortisoara,30g nuci taiate,50g stafide,2oua,200g zahar,240g piure de dovleac copt,140ml ulei
Toping:50g faina,60g zahar,40g nuci taiate,50g unt
Batem bine ouale cu un praf de sare si zahar pana rezulta o crema pufoasa,adaugam treptat uleiul ca la maioneza mixand energic,dovleacul,faina amestecata cu praful de copt si scortisoara iar la sfarsit stafidele si nuca.
Pentru toping amestecam untul cu faina si zahar pana rezulta un aluat nisipos,incorporam nuca,apoi aceste firimituri le punem peste aluatul din tava si lasam la cuptor 40min
Pe platou sunt si cornulete,

2 comentarii:

  1. Nu am mai mancat chec cu dovleac cam de multisor, asa ca servesc de la tine macar o bucata. Pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am mai mancat chec cu dovleac cam de multisor, asa ca servesc de la tine macar o bucata. Pup!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme