Tort cu albusuri
Crema:1plic budinca de vanilie,2foi de gelatina
Ornare:1pachet martipan,cateva picaturi de colorant alimentar rosu
Albusurile batute spuma cu un praf de sare,zahar,zahar vanilat,adaugam uleiul cate putin apoi laptele mixand energic iar la sfarsit faina amestecata cu praful de copt si pudra de migdale,amestecand usor cu o lingura;incorporam si fructele confiate pudrate cu faina.
Rasturnam in tava cu hartie de copt si lasam la cuptor 30min fara sa deschidem usa
Crema o pregatim dupa instructiunile de pe plic iar cand este gata,incorporam gelatina hidratata
Blatul copt si racit,il decupam cu inelul in forma de inima,il transferam cu tot cu inel pe un platou,rasturnam crema,nivelam suprafata si lasam la frigider
In acest timp,amestecam martipanul in palme cu 3-4picaturi de colorant,presaram pe masa putin zahar pudra intindem o foaie groasa de 1-2mm,decupam diferite forme,scoatem inelul apoi ornam tortul si lasam la frigider pana in momentul servirii.
Ce frumos e!
RăspundețiȘtergereIar eu completez si gustos!
RăspundețiȘtergere