Duo de peste

Nu mi-am imaginat ca aceasta reteta va fi atat de buna;daca filetam mai mult peste,le pregateam si fara somon,de dragul sosului.
Ingrediente:4fileuri de pastrav,150g somon afumat,frunze de salvie,20ml ulei de masline,1crenguta de rozmarin
Sos:2-3linguri ulei ramas de la prajit,3fire ceapa verde,3legaturi usturoi verde,10cubulete de spanac congelat,150ml vin alb,100ml smantana lichida,sare,piper,1lamaie
Pe fileurile de peste,punem 1frunza de salvie sau mai multe daca sunt mici cum au fost ale mele,apoi le infasuram in fileul de somon sau o bucata daca este mai mare si prindem cu scobitori;trecem rulourile prin faina apoi le prajim in ulei incins cu rozmarin si cateva frunze de salvie apoi le scoatem  pe farfurie
Pentru sos,punem in tigaie 3linguri de ulei de la prajitul pestelui,calim ceapa si usturoiul tocate marunt,adaugam spanacul,vinul,lasam sa fiarba pana se evapora alcoolul,adaugam smantana,condimentam cu sare,piper,zeama de lamaie dupa gust
Servim pe farfurie rulourile de peste cu lamaie si alaturi sos.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme