Paste gratinate cu carne tocata

Aceasta reteta e un fel de budinca dar facuta mai altfel
Ingrediente:1 punga cu paste scurte,500g carne tocata de curcan,1ceapa,1morcov,2linguri ulei,2linguri bulion,sare,piper,1pahar mic cu vin alb,2oua,2linguri smantana,200g cascaval
in tigaia cu ulei calim ceapa,morcovul ras mare sau cubulete,adaugam carnea,vinul,bulionul si lasam sa fiarba pana scade apoi condimentam si oprim focul
Intr-o tava termorezistenta unsa cu putin unt,punem pastele fierte si bine scurse,acoperim cu carnea iar deasupra ouale batute cu sare,piper,smantana apoi cascavalul ras;lasam la cuptor 30min apoi servim cald dar si reci sunt bune

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme