Mancare de pastai cu sos de leurda

De cand am descoperit cat e de gustoasa leurda,o folosesc aproape in toate preparatele ceea ce va recomand si voua;daca aveti un preparat in care e nevoie de cativa catei de usturoi,o legatura de leurda e mai sanatoasa la stomac iar mancarea va avea un gust mai deosebit
Ingrediente:1kg pastai puse la congelator de mine,3cartofi,4linguri ulei,1ceapa,2leg.de leurda,1borcan de rosii pasate la fel puse de mine din toamna dar puteti folosi din comert sau 2linguri bulion,sare,piper,marar
Punem sa fiarba la foc mic cartofii curatati si taiati in sferturi sau mai mici,cu apa cat sa-i cuprinda si putina sare;separat in tigaia cu ulei calim ceapa,adaugam leurda spalata si taiata marunt apoi rosiile,si lasam sa fiarba pana scade;in cratita adaugam pastaile daca sunt fierti cartofii,apoi sosul,condimentam dupa gust,lasam sa fiarba 20-30min,adaugam mararul ,oprim focul si servim
Mai gustati din cand in cand pastaile sa vedeti daca sunt fierte.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme