Chec cu mac
Ingrediente:6oua,200g unt,300g faina,300g zahar,200ml lapte,1plic praf de copt,esenta de vanilie,2linguri seminte de mac,zeama de la 1lamaie
Intr-o cratita pe foc mic,punem untul,zahar,lapte,esenta si lasam sa fiarba pana se dizolva apoi lasam sa se raceasca;adaugam api galbenusurile pe rand amestecand energic,zeama de lamaie,albusurile batute spuma cu un praf de sare si macul,apoi faina amestecata cu praful de copt si cernuta;omogenizam usor si rasturnam in tava unsa sau forma de silicon si lasam la cuptor la foc mic 60min.
Dupa ce s-a racit scoatem checul si pudram cu zahar.
Intr-o cratita pe foc mic,punem untul,zahar,lapte,esenta si lasam sa fiarba pana se dizolva apoi lasam sa se raceasca;adaugam api galbenusurile pe rand amestecand energic,zeama de lamaie,albusurile batute spuma cu un praf de sare si macul,apoi faina amestecata cu praful de copt si cernuta;omogenizam usor si rasturnam in tava unsa sau forma de silicon si lasam la cuptor la foc mic 60min.
Dupa ce s-a racit scoatem checul si pudram cu zahar.
Arata foarte bine in forma aceasta ,imi place mult
RăspundețiȘtergereCe frumos, arata super bine!!
RăspundețiȘtergerePupici :*
Multumesc fetelor,da si mie-mi place forma;din cand in cand o mai scot de la pastrare ca daca nu e folosita se strica
RăspundețiȘtergere