Somon cu ghimbir si usturoi

Ingrediente:3rondele de somon,2linguri sos de soia,1lingura ulei de masline,sare,piper,2linguri ghimbir ras,2catei de usturoi,3fire de ceapa verde,20ml ulei de masline
cartofi pentru garnitura
Intr-un castron amestecam cu un tel sosul de soia,1lingura de ulei de masline,piper,sare nu punem pentru ca sosul de soia e sarat;punem pestele in acest sos,avand grija sa se imbibe fiecare bucata
In tigaia cu restul de ulei incins,calim pana devin aurii ceapa,usturoiul si ghimbirul ras,punem apoi pestele cu tot cu marinada,prajim pe ambele parti fara sa se arda apoi scoatem pe prosoape de hartie.Servim pe farfurie cartofi natur,deasupra sos iar alaturi pestele.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme