Somon cu sos de busuioc

Ingrediente:3rondele de somon,2oua,2linguri faina,3linguri pesmet,sare,piper,ulei pentru prajit
Sos:4fileuri de anchoa,1leg.patrunjel,1mana de busuioc verde sau 1lingura uscat,2catei de usturoi,,1lingurita mustar,zeama de lamaie dupa gust,2linguri iaurt,3linguri ulei de masline
Intr-un castron batem ouale cu sare si piper,amestecam faina pana rezulta un aluat ca de clatite dar putin mai gros,daca e nevoie mai adaugam apa minerala.
Trecem pestele prin acest amestec apoi prin pesmet si-l prajim in ulei pana se rumeneste pe ambele parti,dupa care-l scoatem pe prosoape de hartie
Pentru sos,punem in robotul de bucatarie toate ingredientele si mixam pana rezulta un sos cremos;si aici daca e nevoie mai adaugam iaurt.
Servim pestele pe platou,alaturi un bol cu sos.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme