Inghetata de pepene galben

Aceasta inghetata e preferata mea si ma bucur ca-mi pot satisface placerea facand singura acest desert delicios si parfumat

Ingrediente:1/2pepene galben,300ml smantana lichida,3linguri miere de albine
Se pune in robot pulpa de pepene curatata de coaja,seminte si taiata cubulete,impreuna cu restul ingredientelor iar dupa ce a rezultat un piure fin,se rastoarna in masina de inghetata,se da la congelator,dupa 1h se scoate,se amesteca din nou si tot asa de 3-4ori pana rezulta o inghetata fina


5 comentarii:

  1. Nu te las sa mananci singura bunatatea asta, soro !!!
    Uite ca acusi sosesc, asa ca pune tu, deoparte,o portie, te rog frumos !
    Te tzuc cu drag....

    RăspundețiȘtergere
  2. dar nu trebuie batuta inainte smantana sa creasca precum o frisca? ...n-o fi mai bine?

    RăspundețiȘtergere
  3. Am facut-o, dar sugerez sa precizezi in reteta soiul de pepene galben sa fie din cel inecacios, nu din cel zemos pentru ca iese compozitia apoasa si automat va face ace de gheata iar culoarea va fi alba ci nu acest galben minunat intens :); in rest, numai de bine

    RăspundețiȘtergere
  4. Da ai dreptate Didi,trebuia specificat despre ce fel de pepene trebuie;cat despre frisca,smantana,eu nu intotdeauna le bat separat pentru ca tot invartind masina toate ingredientele,se bate si frisca

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate