Inghetata de caise

Am inceput seria inghetatelor,daca tot am aparatul de inghetata si acum cand i-am descoperit secretul,parca-mi vine sa le fac zilnic

Ingrediente:500g caise,250g iaurt cu caise,4linguri miere,200ml smantana lichida,200ml frisca lichida sau praf
Caisele spalate,cu samburii scosi,se pun intr-un vas cu apa pe foc pentru 3-4min dupa ce a dat primul clocot
Se scurg apoi iar dupa ce s-au racit se paseaza,se amesteca cu iaurt,smantana,frisca batuta si mierea
Dupa omogenizare,se rastoarna in masina de inghetata,si se da la congelator,amestecand din cand in cand la interval de 1h,ca sa rezulte o inghetata fina
Se serveste cu caramel deasupra.



5 comentarii:

  1. Dupa ce le fieri oleaca, nu trebuiesc decojite ???
    Cum crezi tu ca pot rezista la oasa bunaciune ?
    Vreau si eu......
    Te tzuc !

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu Sidy,le pasezi bine cu blenderul vertical si nu se mai simte coaja daca e fiarta;pup si eu!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ti-am mai spus ca blogul tau este pestera cu comori. Intr-o zi voi fi Ali Baba. :) Didi

    RăspundețiȘtergere
  4. Mmmm Didi,ma simt flatata!! multumesc si te mai astept!!

    RăspundețiȘtergere
  5. am preparat-o si certific, este foarte buna si se face usor. Didi

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate