Placinta cu branza si rozmarin

Am facut painea cu rozmarin si avand niste branza cam sarata si nu o manca nimeni,am pus-o la placinta iar aluatul in combinatie cu rozmarin....mmmm,deliciu!!
Ingrediente:500g faina,1ou,1cubulet de drojdie,1cana cu lapte cald,1lingurita zahar,3linguri ulei de masline,2crengute de rozmarin sau 2linguri uscat,50g unt,500g branza de capra,2oua
Se freaca drojdia cu zahar,se adauga putin lapte apoi se rastoarna in vasul cu faina cernuta,se adauga putina sare,oul batut,rozmarinul tocat,lapte cate putin iar cand aluatul este lipicios,se adauga ulei cate putin pana se termina,se formeaza o sfera,se acopera vasul si se lasa sa creasca
Se imparte aluatul in bucati egale,se intind foi cu sucitorul,se pune deasupra branza rasa si amestecata cu cele 2oua
Ruloul apoi,se taie in parti egale cu un cutit bine ascutit,se pun in tava cu hartie de copt cu taietura in sus iar dupa ce s-au terminat,se pune cu lingura untul topit pe fiecare
Se lasa la cuptor la foc mic 40min se scoate din tava si se serveste imediat sau nu!!!!
La noi cu siguranta nu a rezistat sa se raceasca!!




0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme