Suc din mix de rosii

Va recomand aceasta metoda de preparare a sucului de rosii mult mai rapida,si nu face mult deranj
Ingrediente:rosii,(sucul meu nu iese atat de rosu la culoare,pentru ca-mi aduce sotul de la gradina si tomate galbene;sunt foarte gustoase,un gust mai dulce decat cele rosii si daca tot le am,le folosesc si la suc,pe langa alte preparate);pe langa rosii,mai avem nevoie de sare si zahar
Rosiile spalate,curatate,taiate,se pun in robotul de bucatarie sau cine nu are,se pun intr-un vas si se paseaza bine,bine cu blenderul vertical
Piureul obtinut se trece prin sita iar sucul rezultat se pune la fiert in oala mare
Cand incepe sa fiarba se aduna spuma,altfel va treziti cu suc de rosii pe aragaz,iar dupa ce a scaut si este destul de gros,se adauga sare dupa gust dar va sfatuiesc sa nu fie prea sarat iar zahar 1/2lingurita  la litru de suc

Multe gospodine stiu de zahar sau poate nu;folosesc zaharul in conserve in care se gasesc rosii,pentru a li se taia aciditatea si nu mai fermenteaza,asta in cazul in care nu vreti sa folositi conservant;eu nu folosesc de aceea adaug zahar.


0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate