Budinca de conopida cu ciuperci
O budinca delicioasa si sanatoasa!!
Cand am fost la plimbare in parc cu Eva,am rupt cateva crengute de citronella;stiam ca se folosesc la peste,fructe de mare,supe dar acum am incercat la aceasta budinca si va spun ca i-a dat o aroma deosebita;in concluzie,citronella sau lemongrass,se poate folosi si cu legume.
INGREDIENTE:1conopida mica,4cartofi,6ciuperci mari,50g unt,4oua,200g cascaval,1crenguta citronella,3linguri smantana,sare,piper
Intr-un castron se pun cartofii fierti si taiati cubulete,ciupercile fierte si feliate,buchetelele de conopida oparite cateva minute in apa cu sare,scurse si taiate,totul se amesteca cu smantana,sare,piper
O tava sau alt vas uns cu unt,se pune crenguta de citronella,apoi se rastoarna amestecul se niveleaza suprafata,apoi cu o lingura se pune amestecul de oua cu 150g branza rasa,sare si piper apoi se acopera cu restul de branza
Se lasa la cuptor 30-40min iar dupa ce s-a racit se serveste cu salata de sfecla rosie rasa impreuna cu morcov,sare,piper,ulei de masline si otet balsamic sau lamaie.
Cand am fost la plimbare in parc cu Eva,am rupt cateva crengute de citronella;stiam ca se folosesc la peste,fructe de mare,supe dar acum am incercat la aceasta budinca si va spun ca i-a dat o aroma deosebita;in concluzie,citronella sau lemongrass,se poate folosi si cu legume.
INGREDIENTE:1conopida mica,4cartofi,6ciuperci mari,50g unt,4oua,200g cascaval,1crenguta citronella,3linguri smantana,sare,piper
Intr-un castron se pun cartofii fierti si taiati cubulete,ciupercile fierte si feliate,buchetelele de conopida oparite cateva minute in apa cu sare,scurse si taiate,totul se amesteca cu smantana,sare,piper
O tava sau alt vas uns cu unt,se pune crenguta de citronella,apoi se rastoarna amestecul se niveleaza suprafata,apoi cu o lingura se pune amestecul de oua cu 150g branza rasa,sare si piper apoi se acopera cu restul de branza
Se lasa la cuptor 30-40min iar dupa ce s-a racit se serveste cu salata de sfecla rosie rasa impreuna cu morcov,sare,piper,ulei de masline si otet balsamic sau lamaie.
0 comentarii:
Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!