Budinca de conopida cu ciuperci

O budinca delicioasa si sanatoasa!!
Cand am fost la plimbare in parc cu Eva,am rupt cateva crengute de citronella;stiam ca se folosesc la peste,fructe de mare,supe dar acum am incercat la aceasta budinca si va spun ca i-a dat o aroma deosebita;in concluzie,citronella sau lemongrass,se poate folosi si cu legume.
INGREDIENTE:1conopida mica,4cartofi,6ciuperci mari,50g unt,4oua,200g cascaval,1crenguta citronella,3linguri smantana,sare,piper
Intr-un castron se pun cartofii fierti si taiati cubulete,ciupercile fierte si feliate,buchetelele de conopida oparite cateva minute in apa cu sare,scurse si taiate,totul se amesteca cu smantana,sare,piper

O tava sau alt vas uns cu unt,se pune crenguta de citronella,apoi se rastoarna amestecul se niveleaza suprafata,apoi cu o lingura se pune amestecul de oua cu 150g branza rasa,sare si piper apoi se acopera cu restul de branza
Se lasa la cuptor 30-40min iar dupa ce s-a racit se serveste cu salata de sfecla rosie rasa impreuna cu morcov,sare,piper,ulei de masline si otet balsamic sau lamaie.



0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme