Fajita

Aceasta specialitate spaniola,se pregateste cu carne de pui sau vita dar eu am adaptat-o la legume si mi-a iesit super gustoasa;sa nu credeti ca am facut-o eu "cap coada",am cumparat un kit pentru ca sunt curioasa din fire si mai ales pofticioasa cand vad ceva nou!
INGREDIENTE:1kit Fajita care contine 1pachet de clatite din faina de porumb,1pungacu condimente speciale si 1punga cu sos Fajita;mai avem nevoie de 400g ciuperci proaspete,cate 1 ardei gras colorat,1ceapa,4linguri ulei de masline,100g smantana acra,200g branza Cheddar rasa sau cascaval,frunze de salata verde,rosii cherry
Ceapa taiata inele,ardeiii fasii lungi,se calesc in tigaia cu ulei,impreuna cu ciupercile feliate sau cubulete
Dupa ce a scazut apa din ciuperci,se adauga condimentele speciale si 2linguri cu apa,se amesteca bine apoi se adauga sosul,de asemene se amesteca bine totul si se da deoparte
Pentru montare,se pune cate o clatita intr-o tigaie pe foc doar 3-4sec,pe fiecare parte,se scoate pe un platou,se unge cu smantana
,se pune doar pe o jumatate de clatita frunza de salata,deasupra 2linguri de compozitia cu ciuperci,
apoi suvite de ardei, cateva jumatati de rosii,branza rasa deasupra,se acopera cu jumatatea ramasa libera
se preseaza putin,iar dupa ce s-a terminat umplutura se poate servi
Un sfat;cu clatitele trebuie umblat repede,altfel se intaresc.


0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme