Chec cu legume si menta

Aceasta reteta este de origine Siriana pe care am gasit-o intr-una din Carticelele Practic iar eu cum sunt deschisa la tot ce e nou am pregatit-o si intradevar a fost foarte buna.
INGREDIENTE:200g cascaval,4oua,150ml lapte,60ml ulei de masline,250g faina,1lingurita praf de copt,sare,piper,2linguri boabe de mazare,1legatura de menta verde,150g masline verzi
Se mixeaza intr-un bol ouale cu sare,piper,se adauga cascavalul ras,laptele,menta tocata fin si uleiul de masline
Se incorporeaza faina cernuta cu praful de copt,mazarea fiarta si racita apoi rondelele de masline
Se amesteca usor pana se omogenizeaza totul,se rastoarna compozitia in tava de chec cu hartie de copt
si se lasa la cuptor 50min dupa reteta originala,dar checul meu a fost gata in 30min,depinde de cuptor.
se scoate din tava,dupa ce s-a racit si se taie felii groase pentru servit.




0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme