Paste cu peste afumat

Aceasta reteta este un amestec de legume cu paste si peste afumat;rezultatul este unul delicios,deosebit!!
INGREDIENTE:1punga cu paste,1ardei gras rosu,1ardei iute,2-3fileuri de peste afumat,6rosii uscate,6ciuperci,coaja rasa de la o lamaie,3linguri ulei de masline,2catei de usturoi,sare,piper
In tigaia cu ulei incins se caleste usturoiul,ardeiul gras taiat julien,ardeiul iute rondele mici,rosiile uscate de asemenea julien,dupa cateva minute ciupercile feliate,pestele cubulete si se lasa pe foc cateva minute;se condimenteaza,se adauga coaja de lamaie
apoi se amesteca cu pastele fierte si scurse
se amesteca pana se combina toate aromele apoi se servesc imediat

Cine doreste poate adauga si plante aromate dar parerea mea e ca lamaia-i da o aroma aparte si nu mai e nevoie de alte plante aromatice.


0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme