Budinca de ciocolata cu ghimbir

Imi place mult aceasta combinatie de ciocolata si ghimbir
AVEM NEVOIE DE:
125g ciocolata neagra
500ml lapte
6oua
1lingurita cu varf  cu pudra de ghimbir
125g zahar
toping de ciocolata alba
CUM SE PROCEDEAZA:
Se topeste ciocolata pe foc mic intr-un vas cu 3linguri lapte,dupa ce s-a topit se adauga cate putin restul de lapte cate putin apoi ouale batute fara sa faca spuma,cu putina sare,zahar si pudra de gimbir.
Se amesteca continuu pe foc iar cand incepe sa se ingroase,se umplu formele termorezistente,se pun intr-o tava cu apa fierbinte
apoi la cuptor 30-40min;dupa ce s-au racit
se desprind usor de peretii formelor,se rastoarna pe farfurii sau platou,se adauga topingul de ciocolata alba si se servesc





0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate