Pulpe de gasca cu garnitura de quinoa
Am facut aceasta friptura si cum nu-mi venea in minte nici o garnitura,m-am oprit la cutia cu seminte de quinoa si bulgur,adusa din Franta
AVEM NEVOIE DE:
2pulpe
2cepe
2morcovi
1/2telina
1ceasca seminte de quinoa si bulgur
1cutie rosii cuburi
1lingura ulei
sare,piper,patrunjel verde
CUM SE PROCEDEAZA:
Pulpele curatate,spalate,se pun la fiert impreuna cu legumele curatate si spalate
Dupa ce au fiert,se scot si se pun in tava cu hartie de copt si se lasa la cuptor sa se rumeneasca
In acest timp se pune la fiert 3cesti cu supa de la fiertul pulpelor,1ceasca amestec de seminte si se lasa la fiert 10min,se condimenteaza apoi se da deoparte acoperit vasul
Pentru sos,se pune intr-un vas pe foc ulei,apoi cutia cu rosii pasate,iar dupa ce s-a format sosul,se condimenteaza cu sare,piper si se adauga patrunjelul tocat marunt
Se serveste pe farfurie garnitura,alaturi pulpa iar deasupra sosul.
AVEM NEVOIE DE:
2pulpe
2cepe
2morcovi
1/2telina
1ceasca seminte de quinoa si bulgur
1cutie rosii cuburi
1lingura ulei
sare,piper,patrunjel verde
CUM SE PROCEDEAZA:
Pulpele curatate,spalate,se pun la fiert impreuna cu legumele curatate si spalate
Dupa ce au fiert,se scot si se pun in tava cu hartie de copt si se lasa la cuptor sa se rumeneasca
In acest timp se pune la fiert 3cesti cu supa de la fiertul pulpelor,1ceasca amestec de seminte si se lasa la fiert 10min,se condimenteaza apoi se da deoparte acoperit vasul
Pentru sos,se pune intr-un vas pe foc ulei,apoi cutia cu rosii pasate,iar dupa ce s-a format sosul,se condimenteaza cu sare,piper si se adauga patrunjelul tocat marunt
Se serveste pe farfurie garnitura,alaturi pulpa iar deasupra sosul.
0 comentarii:
Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!