Oua de prepelita cu rosii si spanac

Am vazut aceasta reteta prin diverse bloguri,chiar si la tv doar ca reteta mea e putin modificata
AVEM NEVOIE DE:
20de oua de prepelita
1lingura unt
3fire de ceapa verde
10cuburi de spanac congelat
4-5linguri parmezan ras
1cutie de rosii in bulion
sare,piper
CUM SE PROCEDEAZA:
In tigaia cu unt incins,se caleste ceapa taiata marunt,se adauga rosiile,dupa 2-3min se adauga si spanacul
sare si piper;ouale sparte intr-un castron,
se pun cu o lingura in cratita dupa ce totul este omogenizat si potrivit la gust;dupa ce s-au pus toate ouale,se pune capacul si se lasa focul mic
Dupa ce albusurile s-au format,se presara parmezanul,se pune capacul si se opreste focul;
Se serveste imediat!








0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme