Prepelita la tava

Pentru ca am primit premiul de la  Ferma de prepelite japoneze,Fundeni in colaborare cu blogul lui Gina Bradea,am pregatit inca o retete pentru Provocarea de la SunFood Fructe Si Legume
AVEM NEVOIE DE:
1prepelita
1cutie rosii in bulion de la SunFood
1legatura usturoi verde
sare,piper,putin cimbru
1crenguta de rozmarin
50ml vin 1cana orez basmati Iasmine pentru garnitura
CUM SE PROCEDEAZA:
Prepelita spalata uscata,condimentata cu sare,piper,cimbru,se pune intr-un vas de yena peste rosiile din cutie si usturoiul curatat,spalat si taiat marunt
Se adauga vinul,ulei nu am pus pentru ca a fost destul de grasulie,crenguta de rozmarin,putina sare si piper,se acopera vasul cu folie de aluminiu si se lasa la cuptor 1h la foc mic
timp in care se mai intoarce prepelita;daca furculita intra usor in carnea de la piept,se descopera vasul si se mai lasa cateva minute sa se rumeneasca




Cat timp prepelita a stat la cuptor,se pune orezul la fiert in apa cu putina sare,dupa ce a fiert se strecoara si se lasa sa se scurga bine
Se serveste prepelita pe farfurie,alaturi de orez si sosul de rosii din vas.





0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate