Ciulama de ciuperci

Ciulamaua se face cu smantana dar e o diferenta intre Ciuperci cu smantana de exemplu si Ciulama de ciuperci.
In prima reteta dupa ce sunt sotate ciupercile se amesteca cu smantana pe foc si se serveste imediat iar in a doua reteta,smantana este amestecata cu o lingura de faina ,astfel mancarea are un sos mai mult.
AVEM NEVOIE DE:
500g ciuperci
1ceapa
3-4linguri ulei
350g smantana fermentata
1lingura faina
1cana cu lapte
sare,piper
marar verde
CUM SE PROCEDEAZA:
Ciupercile curatate daca e cazul se feliaza
In cratita cu ulei se caleste ceapa si ciupercile

  Dupa ce a scazut apa din ele,se adauga laptele si se lasa la fiert 15-20min
Dupa cateva clocote se adauga smantana amestecata cu faina,
Se mai lasa cateva minute pe foc,se condimenteaza cu sare si piper dupa gust,apoi se serveste.


 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme