Sarlota cu fructe de padure

Un alt desert frantuzesc preferatul copiilor din Franta dar si al meu.
CUM SE PROCEDEAZA:
200g piscoturi de sampanie
200g fructe de padure congelate
1borcan cu iaurt de fructe
1borcan cu iaurt grecesc
sirop de fructe
CUM SE PROCEDEAZA:
Intr-un vas se amesteca cele doua iaurturi cu fructele de padure(care sunt mari se taie),oprind cateva pentru ornat
Se capitoneaza forma cu piscoturi inmuiate in sirop
iar in interior se pune cate 2-3linguri cu iaurt,se acopera cu piscoturi inmuiate,iar iaurt iar piscoturi si tot asa pana se termina,ultimul rand fiind de piscoturi
Se acopera cu o farfurie si se lasa la frigider pana a doua zi,cand se pune platoul deasupra apoi se rastoarna si se scoate forma
Se pun deasupra fructele oprite,se toarna toping de fructe de padure din comert
apoi se taie si se serveste









0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate