Ciuperci umplute
Aceste ciupercute umplute cu cascaval sunt bune,bune de tot si la micul dejun si pentru cina.
AVEM NEVOIE DE:
500g ciuperci cu palaria mai mare
50g unt sau margarina
100g cascaval
sare,piper
CUM SE PROCEDEAZA:
Se curata ciupercile daca e nevoie,se rup coditele,se pun in tava pe hartie de copt,in interior se pune cate un cubulet de unt,unul de cascaval
se pudreaza cu sare,piper,se lasa la cuptor 15-20min
Se serveste imediat.
AVEM NEVOIE DE:
500g ciuperci cu palaria mai mare
50g unt sau margarina
100g cascaval
sare,piper
CUM SE PROCEDEAZA:
Se curata ciupercile daca e nevoie,se rup coditele,se pun in tava pe hartie de copt,in interior se pune cate un cubulet de unt,unul de cascaval
se pudreaza cu sare,piper,se lasa la cuptor 15-20min
Se serveste imediat.
Liubita si mie imi plac tare mult ciupercile in orice combinatie. Pupici!
RăspundețiȘtergere