Legume gratinate

Au venit copiii din Franta si pentru ca Laurent nu consuma carne,m-am aprovizionat cu tot felul de legume si proaspete si congelate iar tava asta am facut-o din resturi de legume de la alta reteta
AVEM NEVOIE DE:
cartofi
conopida
brocoli
morcov
dovlecei
ardei gras
100g unt
100g mozzarella
200g cascaval
5oua
sare,piper,oregano

CUM SE PROCEDEAZA:
Toate legumele curatate,spalate,fierte pe jumatate daca sunt proaspete,daca sunt congelate,se fierb doar cartofii;dupa ce au fiert,se scurg si se taie cuburi dupa care se pun intr-un castron,se condimenteaza cu sare,piper,dupa gust,oregano,se amesteca bine apoi se rastoarna in tava
Se pun deasupra cubulete de unt si mozzarella,apoi ouale batute si amestecate cu jumatate din cascaval ras,se acopera totul cu restul de cascaval ras
si folie de aluminiu;se lasa la cuptor 20min,se descopera si se mai lasa alte 20min sa se rumeneasca;se serveste dupa preferinte calda sau rece,cu ketchup.



  

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme