Tocanita de cartofi

Foarte rar fac astfel de tocanita,pentru ca mie-mi place s-o mananc doar atunci cand opresc focul;nici mai tarziu,nici a doua zi! acum am facut-o pentru copii si tare le-a placut mai ales cu castraveti murati de vara.
AVEM NEVOIE DE:
1kg de cartofi
1ceapa
1morcov
1ardei gras
1cutie de rosii Sun Food

20ml ulei
sare,piper,cimbru
1frunza de dafin
1catel de usturoi
2leg de marar
CUM SE PROCEDEAZA:
Aceasta este metoda de pregatire a mamei mele si o folosesc mereu pentru ca tinut vasul la cuptor in ultimile cateva minute,mancarea capata un gust deosebit
Cartofii curatati,spalati,taiati cubulete se pun intr-un vas pe foc,cu apa cat sa-i cuprinda si 1lingurita de sare  
Separat,in cratita cu ulei se calesc putin ceapa,morcovul ras pe razatoarea fina si ardeiul cubulete
Dupa ce s-au inmuiat,se adauga rosiile taiate si se lasa la fiert pana scade;se rastoarna apoi in vasul cu cartofi,se condimenteaza cu sare,piper,cimbru,se adauga frunza de dafin,usturoiul taiat marunt apoi se lasa vasul la cuptor 20min pana scade sau pentru cine doreste mai zemoasa,se lasa la cuptor 5-10min

Dupa ce tocanita este gata,se adauga mararul se amesteca apoi se serveste

Pofta buna!
 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme