Foitaj cu smochine

Am cumparat smochine proaspete in ideea ca voi face dulceata dar mi-am amintit ca nu le-a placut copiilor cand am facut anul trecut,asa ca am pregatit ceva dulce si bun,bun de tot
AVEM NEVOIE DE:
1pachet aluat de foitaj
5smochine(depinde te tava)
400g migdale nesarate
4linguri zahar
100g unt moale
1ou


CUM SE PROCEDEAZA:
Se prajesc migdalele cu atentie sa nu se arda,in cuptor,iar dupa ce s-au racit se dau la blender(nu e nevoie sa rezulte o pudra fina)
Se freaca untul bine cu zahar iar dupa ce a rezultat o crema fina se adauga oul,se mixeaza energic apoi se adauga migdalele
Se pune aluatul in tava,se intinde deasupra pasta obtinuta apoi se pun felii de smochine pe toata suprafata
Se lasa la cuptor 30min.iar dupa ce s-a racit se taie si se serveste.

  

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme