Chec cu cacao

Cu aceasta reteta am facut doua checuri mai mici;unul facut cu vechea metoda o lingura alba,o lingura neagra iar in unul am pus nuca;bune ambele si pufoase
                                                                                                               AVEM NEVOIE DE:
4oua
1cana cu zahar
1cana faina
4linguri ulei
4linguri lapte
1plic zahar vanilat
1lingurita praf de copt
1lingura cacao
esenta de lamaie
sare
miez de nuca
CUM SE PROCEDEAZA:
Se bat bine albusurile cu un praf de sare,zahar si zahar vanilat,se adauga galbenusurile frecate cu ulei ca la maioneza si amestecate cu lapte se esenta,iar la final faina cu praful de copt,amestecand usor cu miscari verticale                             Dupa omogenizare,se imparte aluatul in doua iar in unul din ele se incorporeaza cacao
                                                    Intr-o tava,incepand din mijloc,se pune cu o lingura mai mare aluat alb,peste el aluat cu cacao si tot asa pana la treisferturi din tava
                                                 Restul de aluat se pune in alta tava unul peste altul iar deasupra miez de nuca;se lasa la cuptor la foc mic 30min
                                               Dupa ce s-au racit,se pun pe platou,se pudreaza cu zahar,se taie si se serveste

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme