Dovlecei cu cartofi la cuptor

Vag,parca-mi aduc aminte ca mai am pe aici aceasta reteta dar nu-i nimic,am repetat-o pentru ca e foarte buna mai ales calda.
                                                
AVEM NEVOIE DE:
1dovlecel mai mare sau 2
2cartofi
200g cascaval
100g smantana fermentata
1ou
1lingura unt
sare
piper
rozmarin
pesmet
 
CUM SE PROCEDEAZA:
Intr-un bol se amesteca smantana cu oul batut si cascavalul ras apoi se lasa deoparte.
Intr-un vas termorezistent uns cu unt si tapetat cu pesmet,se pun rondele de cartofi fierti,intercaland cu rondele de dovlecel oparite cateva secunde in apa cu sare(un rand dovlecel,deasupra cartofi)
                                                     

   Deasupra se presara rozmarin verde sau uscat,apoi se rastoarna amestecul de cascaval
    

 se lasa la cuptor la foc moderat 30-40min.iar dupa ce s-a rumenit,se serveste calda.


0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme