Placinta cu legume

Legume,legume si iar legume,un deliciu!
AVEM NEVOIE DE:
2ardei grasi
500g ciuperci
100g masline fara samburi
200g carnaciori sau alt preparat
1lingura faina
1lingura unt
1cana cu lapte
4oua
100g cascaval ras
200g smantana fermentata
sare,piper
 CUM SE PROCEDEAZA:
Ciupercile curatate daca e cazul,spalate,taiate in felii mai mari,se oparesc cateva minute apoi se scug
Separat se rumeneste faina in unt topit,se stige cu lapte pus cate putin,pana se obtine un sos Bechamel;dupa ce s-a racit,se adauga ouale batute,cascavalul ras,smantana,sare,ciupercile,maslinele taiate rondele carnaciorii de asemenea si ardeii cubulete
 Se rastoarna totul intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu pesmet
 
si se lasa la cuptor la foc moderat 45min

iar dupa ce s-a racit se serveste;
La noi s-a terminat foarte repede,de sectiune am si uitat,abia a doua zi am gasit ultima felie pe farfurie cu un snitel.

Un comentariu:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate