Tarta cu dovleac

Acum ma aglomerez cu dovleacul de la gradina,am noroc ca asta tine mai mult timp si nu sunt presata sa-l pregatesc
AVEM NEVOIE DE:
1/2dovleac placintar
2linguri zahar
1lingura scortisoara
1pachet de foitaj
6nuci
50g unt
 CUM SE PROCEDEAZA:
Se tapeteaza 1sau doua forme de tarta cu foitaj;eu am avut 2forme de unica folosinta,vorba vine de unica folosinta ca eu le pastrez pentru alte tarte.
  Dovleacul curatat de coaja si seminte,se rade pe razatoarea cu ochiuri mari,se pune intr-o cratita impreuna cu zaharul si unt sa se caleasca
 Dupa ce s-a evaporat toata apa si dovleacul a devenit pastos,se lasa sa se raceasca apoi se amesteca cu scortisoara;dupa omogenizare,
se pun in forme care 3-4linguri,se niveleaza suprafata,deasupra se pun fasii de aluat taiat din resturi,intre fasii cate jumatate de miez de nuca
si se lasa la cuptor 30-40min iar dupa ce s-au racit se scot pe platou
                                      

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate