Foitaj mic dejun

Azi m-am jucat putin cu aluatul de foitaj si am facut doua mici retete,una mai buna decat alta.
AVEM NEVOIE DE:
1pachet aluat de foitaj
50g cascaval feliat
50g pastrama de pui sau alt preparat
1galbenus
CUM SE PROCEDEAZA:
Aluatul intins,se taie in patrate,eu l-am taiat in patru patrate dar se pot face si mai mici;apoi fiecare patrat se taie pe interior cu pauza pe fiecare latura(poate nu sunt suficient de explicita dar se poate vedea in fotografie)
Pe mijloc se pune o felie din preparat taiata cu o forma pe care o aveti,deasupra o felie de cascaval tot la fel taiata
apoi colturile din interior,cele care au fost taiate,se unesc la mijloc,strangand bine sa nu se desfaca
Marginile ramase si mijlocul se ung cu galbenus apoi se pun pe hartie de copt in tava
si se lasa la cuptor la foc mare 4-5min
Se servesc imediat!





 
 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme