Spuma de cascaval afumat cu busuioc

Vai de mine cate retete am de scris...am ramas in urma rau de tot de cand a fost stricat iar timpul parca se comprima!!

AVEM NEVOIE DE::200g cascaval afumat,50g unt,1lingura faina,1cana cu lapte,1lingura busuioc,1lingura rozmarin,3oua,sare,piper
Facem un sos bechamel din unt,faina si lapte,adaugam rozmarinul,dam deoparte,incorporam cascavalul ras,amestecam pana se topeste apoi adaugam galbenusurile amestecate cu sare,piper dupa gust si busuioc;la final adaugam albusurile batute spuma tare si amestecam cu o lingura
Impartim compozitia in forme  mici din ceramica si le lasam la cuptor fara sa deschidem usa 30min apoi le servim calde.

2 comentarii:

  1. Interesanta reteta ta soro ! Nu am mai mancat asa ceva niciodata.....
    Trebuie incercata !
    Te tzuc !

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga mea,sa stii ca merita incercata aceasta reteta,este mai mult decat delicioasa;te pup!!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme