Spuma de creveti cu avocado









Rasfoind cartea Printesei Margareta am dat de aceasta reteta,mi s-a parut interesanta si daca tot aveam ingrediente necesare iar un avocado statea ratacit printre alte fructe,m-am apucat de treaba si bine am facut ca rezultatul a fost super  excelent;daca aveam,dupa mine as mai fi pus creveti dar a fost bun si asa.
AVEM NEVOIE DE::200g creveti prefierti,2oua fierte ,4linguri maioneza,1lingura sos worchester,1avocado,200ml smantana,2albusuri,sucul si coaja rasa de la 1lamaie,4foi de gelatina,marar,sare,piper
In jurul formelor de sufleu,pe exterior,pui o banda de hartie cartonata prinsa cu scotch,astfel incat sa fie mai inalta decat forma cu 2-3cm;ungi cu unt si forma si hartia si dai deoparte;
gelatina o pui in apa rece 10min
zeama de lamaie cu 5-6linguri apa,o pui intr-un vas pe foc doar cat se incalzeste,adaugi gelatina stoarsa si amesteci pana se topeste,adaugi coaja de lamaie rasa,smantana,maioneza,marar si condimentezi(putin mai mult)
in alt bol,dai ouale pe razatoarea mare,crevetii taiati in doua sau trei depinde cat sunt de mari,avocado curatat de coaja si taiat in cubulete,se amesteca totul si cu smantana si de asemenea cu albusurile batute spuma;la nevoie mai condimentezi apoi pui in forme pana la baza hartiei,dai la frigider nu mai putin de 4h dupa care se indeparteaza cu grija hartia si se serveste cu paine prajita.(la noi nu a fost nevoie de paine)

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme