Supa de morcov si papaia

Am gasit papaia,acest fruct al ingerilor cum este denumit,cu un gust foarte placut,indicat in multe afectiuni,cum de altfel si mie mi l-a recomandat medicul din Franta dar eu il cumpar cand il gasesc,adica foarte rar,asta insemnand de 2-3ori pe an!!
Am facut doua retete foarte gustoase si sanatoase bineinteles!
AVEM NEVOIE DE:
500g morcovi
1ceapa mare
2linguri branza proaspata 
50g unt
1papaia
sare
piper
1varf de lingurita nucsoara
CUM SE PROCEDEAZA:
Morcovul si ceapa curatate,spalate,taiate rondele se calesc in unt,se adauga 1cana cu apa si se lasa sa fiarba incet
Dupa ce au fiert bine,se strecoara si se paseaza cu blenderul vertical
piureul obtinut se amesteca cu supa de la fiert,se pune din nou pe foc,se condimenteaza,se adauga branza,cubuletele de papaia si se opreste focul
Se serveste cu crutoane si deasupra cu seminte de papaia care inlocuieste piperul
pentru ca din semintele de papaia uscate si date prin masina de cafea,rezulta un piper iute,putin dulceag,bun pentru persoanele cu intoleranta la piper.



 
 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme